31.7.2024 19:08
Valmennusryhmät

Syksy lähenee...

Hyvää elokuun alkua kaikille ja tervetuloa takaisin harjoitusten pariin elokuun aikana tai viimeistään syyskuussa.


Harjoitukset

Harjoitukset merkitty elokuulle ja syyskaudelle tapahtumiin Myclubissa.

Muutokset vielä mahdollisia koska Itäkeskus ei aukea vielä sovitusti. Aukeaminen vielä tätä kirjoittaessa avoin, joten voi aiheuttaa muutoksia elokuussa.

Kiinnittäkäämme harjoituksissa erityistä huomioita että käymme suihkussa ilman uikkareita ennen uintia.Tästä tulee paljon aina palautetta uimahalleilta.


Aikuisuimareille uusi jakso alkamassa

Elokuun harjoitukset ovat avoimia kaikille aikuisuimareille eli uimme yhdessä ryhmässä elokuun.

Kaikki aikuisuimarit muistavat sitten ilmoittautua uudelle jaksolle (syys-lokakuu) elokuun viimeiseen viikkoon mennessä omissa ryhmissään.


Vesiliikuntakortti

Muista että vesiliikuntakortti oltava aina, hanki uusi itse 4 euron hintaan jos kortti on kadonnut. Muista kortti aina leimata kassalla tai portilla, etenkin Jakomäessä on uimareita kävellyt suoraan sisään leimaamatta.

Korttia ei saa Urheiluhalleilta, vain kaupungin hallit; Itäkeskus, Pirkkola, Jakis jne. Muista tarkistaa aukioloajat etenkin nyt kesän lopussa.


Myclub

Muista aina ilmoittautua tapahtumiin mihin olet osallistumassa sekä merkitä punaista jos et tulekaan. Näin valmentajan helpompi suunnitella harjoitukset. Samoin ei tarvitse odotella turhaan uimaria joka ei tulekaan.

Muista aina lukea kaikki viestit jotka sinulle tulevat, koetamme laittaa vain tärkeitä viestejä ja välttää turhaa postilaatikon täyttöä.


Lisenssi kaikilla kilpauimareilla

Uusi lisenssikausi on alkanut. muista hankkia lisenssi ajoissa!


Ota yhteyttä jos kysymyksiä

Muistakaa aina ottaa yhteyttä jos kysymyksiä, osa meistä aika pitkään jo tehnyt tätä joten joskus meille joku voi olla selkeä mutta ei teille, Ottakaa siis rohkeasti aina yhteyttä pulmatilanteissa.