10.10.2024 10:18
Valmennusryhmät

Kuukausiuinnit 28.10.

Kuukausiuinnit ovat seuran omat sisäiset kisat, joissa nuoret uimarit voivat kokeilla kisaamista. Isommat uimarit voivat kokeilla taktiikoita sekä kehittää kisauimistaan omissa lajeissaan.


Seuraavat Kuukausiuinnit ovat 28.10. maanantaina Jakomäen uimahallilla. Verryttely kisaa varten alkaa altaalla oman valmentajan ohjauksessa kello 17.00 ja kilpailut alkavat kello 17.30. Huomioi että halliin pääset sisään aikaisintaan 16.45 ja altaalle SAA TULLA vasta 16.55. Kilpailut loppuvat noin kello 18.30 mutta saattavat hieman venyä osallistujamäärän mukaan.


Ilmoittaudu kuukausiuinteihin mukaan oman ryhmäsi tapahtumissa kyseisen päivän tapahtumissa. Muista hoitaa ilmoittautuminen aina kuukausiuintia edeltävänä lauantaina.

Valmentaja valitsee oman ryhmänsä lajit ja ilmoittaa ne niille uimareille, jotka ilmoittautuvat mukaan kuukausiuinteihin.


Muista että kuukausiuintien päivinä ei järjestetä normaaleja harjoituksia. Mutta jos et halua kisata voit tulla myös uimaan verran ryhmäsi muiden uimareiden kanssa ja nauttia sitten muiden kisasta kannustaen heitä.

Jokaisella osallistujalla tulee olla lisenssi, jonka voit hankkia osoitteesta: https://www.uimaliitto.fi/info/lisenssi-2022-2025/

Uinticuppi on Helsingin Uimareiden vastuulla lauantaisin Pirkkolassa (verra 17, kisat 17.30) ja meidän seura hoitaa maanantain Kuukausiuinnit Jakomäessä (verra 17, kisat 17.30). Keväästä 2024 kaikille ryhmille tulee kiertävä toimitsijavastuu meidän kuukkareihin Jakomäessä eli vanhemmilla velvollisuus tulla ajanottajiksi. Tästä lisää lähiaikoina.


Kuukausiuintien tulokset löytyvät aina osoitteesta https://htu.fi/kilpailut-ja-tulokset/


Vanhemmat ovat tervetulleita toimitsijoiksi, ilmoittaudu mukaan Samulille, samuli.hirsi@htu.fi.